VA-keurbedrijven Intern transport

Er zijn meer dan 250 VA-keurbedrijven. Stuk voor stuk voldoen deze aan de strengste eisen. De keurmeesters van deze VA-keurbedrijven zijn zeer vakkundig.

Vind hier het dichtstbijzijnde keuringsbedrijf

Gewaarborgde kwaliteit

Het uitvoeren van de VA- keuring is voorbehouden aan VA-keurbedrijven. Dit zijn bedrijven die lid zijn van Fedecom en gecertificeerd zijn volgens de VA-keur Richtlijn. Zij voldoen aan alle veiligheidseisen en voeren hun werk op een voor het milieu verantwoorde wijze uit.

Deze richtlijn garandeert de kwaliteitsborging op het uitvoeren van veiligheidsinspecties. Dit is een belangrijk aspect als het gaat om keuringen en keurbedrijven. Het gecertificeerde VA-keurbedrijf onderscheidt zich in de branche van veiligheidsinspecties door de keuringen volgens vastgestelde procedures uit te voeren. Op die manier biedt het bedrijf transparantie en aantoonbare onafhankelijkheid richting de klanten.

HHC/DRS voert een jaarlijkse audit uit bij het keuringsbedrijf. Daarmee blijft de kwaliteit voor u gewaarborgd.

Voordelen van een VA-keurbedrijf

Alleen VA-keurbedrijven zijn bevoegd en gecertificeerd voor het keuren van arbeidsmiddelen volgens de VA-keur normen. Een VA-keurbedrijf biedt de volgende voordelen:

  • Goede audit op het keuringsbedrijf
  • Vakkundige en gecertificeerde keurmeester
  • Uitgebreide rapportage
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

VA-keurbedrijven voldoen aan de strengste eisen

De VA-keur veiligheidskeuring wordt uitgevoerd volgens de huidige geldende wetten, normen en eisen die op de keuring van uw machine, werktuig of gereedschap van toepassing zijn. Het VA-keurmerk beschikt over een technische commissie die er zorg voor draagt dat de diverse checklists altijd up to date zijn. Alle VA-keurbedrijven zijn gecertificeerd. Dit betekent dat zij aan de strengste eisen qua organisatie en veiligheid voldoen en gecertificeerde keurmeesters in dienst hebben.

Het VA-keur op een arbeidsmiddel staat voor

  • Gegarandeerde veiligheid
  • Langere levensduur
  • Hogere verkoopwaarde

Lees hier meer over het VA-keur voor machines, werktuigen en gereedschap

fedecom
fedecomacademy
ATHlogo
GTHlogo